Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Please leave this field empty.

Yritysmuutot

Laadukkaat & luotettavat yritysmuutot

Nääs Muutto on paikallinen ja osaava muutto- ja kuljetuspalveluiden ammattilainen Tampereella. Yksityisasiakkaiden lisäksi teemme muutot myös yritysasiakkaille koko Pirkanmaalla – sekä koko Suomessa. Räätälöimme palvelumme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Nääs muuttopalveluiden avulla usein hermoja rassaava projekti hoidetaan kunnialla alusta loppuun asti ilman turhaa stressiä. Laadukas yritysmuutto takaa yrityksen toiminnan jatkumisen, vaikka muutto painaisikin päälle. Huolellisesti suunnitellussa muutossa otetaan huomioon kaikki pienetkin yksityiskohdat, jotta muutto on asiakkaalle paitsi ripeä ja turvallinen, myös kustannustehokas.

Meiltä löytyvät myös varastointipalvelut hyvien kulkuyhteyksien päästä. Autamme samalla varastoitavan tavaran kuljetuksessa sekä siirtämisessä varastoon. Käytössä on kestävät ja helposti käsiteltävät muuttolaatikot, jotka helpottavat tavaran käsittelyä ja tekevät muutosta sujuvamman. Viimeistelemme muuton halutessasi kaiken kattavalla siivouksella.

Kokonaisvaltainen yritysmuutto asiakasystävällisen palvelun kera on vain yhteydenoton päässä! Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus kaikenkokoisista muuttopalveluista ja asiakkaamme ovat arvioineet meidät Tampereen parhaimmaksi muuttopalveluksi Osuma.fi -palvelussa.

Nääs Muutto lupaa huolettomat ja sujuvat yritysmuutot, oli tarve sitten Tampereella, Nokialla tai muualla Pirkanmaan seudulla. Toteutamme toki muutot muuallekin Suomeen – kysy rohkeasti tarjousta!