Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Please leave this field empty.Yritysmuutot

Laadukkaat & luotettavat yritysmuutot

Nääs Muutto on osaava ja paikallinen muutto- ja kuljetuspalveluiden ammattilainen Tampereella. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus kaikenkokoisista muuttopalveluista. Räätälöimme palvelumme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Kotikenttämme on Pirkanmaalla, mutta kaikki Suomen tiet ovat tulleet meille vuosien varrella tutuiksi. Kysy rohkeasti tarjousta!

Muuttopalveluidemme avulla usein hermoja rassaava projekti hoidetaan kunnialla alusta loppuun asti ilman turhaa stressiä. Laadukas yritysmuutto takaa yrityksen toiminnan jatkumisen, vaikka muutto painaisikin päälle ja aikataulut olisivat kiireelliset. Huolellisesti suunnitellussa muutossa otamme huomioon kaikki pienetkin yksityiskohdat, jotta siirtyminen on asiakkaalle paitsi ripeä ja turvallinen, myös kustannustehokas.Tämä tarkoittaa meillä edullista ja kilpailukykyistä hinnoittelua, eli erinomaista hinta-laatusuhdetta. Maksat vain tehdystä työstä, et isosta organisaatiosta ja valtavasta kalustosta. Olemme toteuttaneet useita niin pieniä kuin suuria yritysmuuttoja asiakkaillemme, joten tiedämme, miten muutto hoidetaan yhteistyössä sujuvasti alusta loppuun!

Saat koko paketin Nääs Muuton kautta! Käytössä on kestävät ja helposti käsiteltävät muuttolaatikot, jotka helpottavat tavaran käsittelyä ja tekevät muutosta sujuvamman. Meiltä löytyvät myös varastointipalvelut hyvien kulkuyhteyksien päästä. Autamme tarvittaessa varastoitavan tavaran kuljetuksessa sekä siirtämisessä varastoon. Näin voit vaivattomasti säilyttää tarpeellisia, mutta uudessa toimipaikassa tai toimistossa tarpeettomia asiakirjoja tai muita myöhemmin tarvittavia kalusteita väliaikaisesti tai pidemmän aikaa. Varastotiloissamme on eri tarpeisiin eri kokoisia, tasalämpöisiä huone-, lattia- ja hyllytiloja. Viimeistelemme muuton kaiken kattavalla siivouksella, jotta siirtyminen uuteen osoitteeseen on entistäkin miellyttävämpää. Keskittämällä kaikki muuttopalvelut yhdelle toimijalle, säästät paitsi ajallisesti, myös rahallisesti.

Teemme kaikki muutot kompaktilla ja vähäpäästöisellä kalustolla. Muuttomiehemme ovat alan ammattilaisia ja takaavat onnistuneen muuttopalvelun alusta loppuun. Kun pakkaamme muuttoautot ammattitaidolla, varmistamme, että muutettava kuorma saadaan kuljetettua mahdollisimman turvallisesti määränpäästä toiseen. Oikeanlaisen pakkausmenetelmän avulla muutto on sujuvampi, keveämpi ja nopeampi.

Kokonaisvaltainen yritysmuutto asiakasystävällisesti on vain yhteydenoton päässä! Toimimme aina asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, sovitun aikataulun puitteissa. Jos vain tarve vaatii, teemme mielellämme ekstraakin. Reilu palvelu ja satojen onnistuneiden muuttojen kokemus yhdistyvät meillä saumattomasti. Asiakkaamme ovat arvioineet meidät Tampereen parhaimmaksi muuttopalveluksi Osuma.fi -palvelussa. Asiakastyytyväisyys onkin kaiken tekemisemme ydin ja näkyy asiakkaalle jouhevana ja ammattitaitoisena muuttopalveluna. Autamme mielellämme kaikissa muuttoon liittyvissä kysymyksissä.

Nääs Muutto lupaa huolettomat yritysmuutot, oli tarve sitten Tampereella, Nokialla tai muualla Pirkanmaan seudulla. Toteutamme muutot toki muuallekin Suomeen sopimuksen mukaan. Autamme mielellämme – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!