Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


  Pyydä tarjous

  Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
  Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


   Muuttolaatikot

   Muuttolaatikot ja -tarvikkeet vaativaankin muuttoon

   Nääs Muutto tarjoaa muuttopalveluiden lisäksi muuttolaatikoita ja -tarvikkeita sujuvan muuton varmistamiseksi. Pakkaa kotisi tai yrityksesi tavarat kätevästi, siististi ja turvallisesti muuttolaatikoihimme. Voit vuokrata meiltä puhtaat, ketävät ja pinottavat muuttolaatikot edullisesti tarvitsemaksesi ajaksi. Ei siis hajovia pusseja ja pahvilaatikoita! Muuttolaatikoiden avulla muutto hoituu näppärämmin ja organisoidummin. Tämän lisäksi kauttamme saat nokkakärryt, jotka helpottavat painavien tavaroiden ja laatikoiden siirtämistä sekä tekevät siirtämisestä turvallisempaa ja nopeampaa. Helpota muuttoa huomattavasti ja vuokraa kätevät muuttotarvikkeet avuksi!

    

   Muuttolaatikot

   • kestäviä, pinottavia
   • tilavuus 52 L
   • materiaali: kestävä muovi
   • vuokrahinta 0,25 € / kpl / vrk
   • muuton yhteydessä 0,20 € / kpl / vrk
   • kuljetusmaksu 40 € suunta (Pirkanmaa alueella)
   • Laatikoiden nouto varastolta sovittuna ajankohtana
   • Laatikot palautetaan puhdistettuna. Veloitamme likaisista laatikoista 50 e puhdistusmaksun.
   • kadonneista laatikoista veloitamme 60 € / kpl

    

   Nokkäkärryt

   • kätevät painavien tavaroiden siirtämiseen
   • vuokrahinta 20 € / vrk

   Yhä useammin hoidamme muutot näppäränä pakettina – eli muuttolaatikot, pakkauspalvelu, muutto, muuttosiivous ja tarvittaessa myös varastointipalvelu kaikki samalta toimijalta. Autamme tarvittaessa myös varastoitavan tavaran kuljetuksessa sekä siirtämisessä varastoon. Näin voit vaivattomasti säilyttää muutossa tarpeettomia kalusteita tai muita asiakirjoja väliaikaisesti tai pidemmän aikaa. Varastotiloissamme on eri kokoisia, tasalämpöisiä huone-, lattia- ja hyllytiloja kaikkiin tarpeisiin. Viimeistelemme muuton tarvittaessa kaiken kattavalla siivouksella. Keskittämällä kaikki muuttopalvelut meille, säästät paitsi ajallisesti, myös rahallisesti!Teemme muutot ripeästi, joustavasti ja kustannustehokkaasti, kompaktilla ja vähäpäästöisellä kalustolla niin yksityisille kuin yrityksille.

   Miehemme ovat alan ammattilaisia ja takaavat onnistuneen muuttopalvelun alusta loppuun. Pakkaamalla muuttoauto ammattitaidolla varmistetaan, että muutettava kuorma saadaan kuljetettua mahdollisimman turvallisesti määränpäästä toiseen. Oikeanlaisen pakkausmenetelmän avulla muutto on sujuvampi, keveämpi ja nopeampi. Kustannustehokkuus tarkoittaa meillä edullista ja kilpailukykyistä hinnoittelua, eli erinomaista hinta-laatusuhdetta. Maksat vain tehdystä työstä, et isosta organisaatiosta ja valtavasta kalustosta.Toimimme aina asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan, sovitun aikataulun puitteissa. Ja jos vain tarve vaatii, teemme kyllä mielellämme ekstraakin.

   Reilu palvelu ja satojen onnistuneiden muuttojen kokemus yhdistyvät meillä saumattomasti. Asiakastyytyväisyys on meille koko toiminnan ydin – autamme mielellämme kaikissa muuttoon liittyvissä kysymyksissä.Nääs Muutto kautta saat koko paketin – niin muuttolaatikot kuin muuttosiivouksen! Tämä tarkoittaa huomattavasti pienempää muuttostressiä ja huomattavasti miellyttävämpää siirtymistä uuteen asuntoon tai toimitilaan. Perheyrityksessämme on kokemusta ja osaamista kaikenkokoisiin muuttoihin. Tarvitsit muuttoapua sitten Tampereella, Nokialla tai muualla Pirkanmaan alueella, tutustu palveluihimme lisää ja ota yhteyttä! Meidän kanssamme sujuva muutto on taattu.