Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Please leave this field empty.Muuttoapu ja siivouspalvelu Pirkanmaalla

Muutto ja siivouspalvelut Pirkanmaa

Nääs Muuttopalvelut tekee muutot laadukkaasti ja ammattitaidolla koko Pirkanmaan alueella. Hoidamme sekä yritysmuutot, että yksityisasiakkaiden muutot ja toteutamme jokaisen yksittäisen muuton samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla. Muuttopalvelumme kattaa kaiken muuton yhteydessä tarvittavan, joten meiltä saat niin kokonaisvaltaisen muuttopalvelun kuin myös apua tietyissä muuton osa-alueissa; meiltä esimerkiksi muuttolaatikot, muuttosiivous ja tavaroiden varastointi vuokravarastoon.

Panostamme luotettavaan ja asiakasystävälliseen palveluun, ja huomioimme kaikki yksityiskohdat joilla muutosta saadaan tehtyä sujuvampi; esimerkiksi muuttoauton ammattitaitoinen pakkaus varmistaa, että muutettava kuorma pääsee mahdollisimman turvallisesti kohteesta toiseen. Oikeanlaisella pakkausmenetelmällä varmistetaan, että muutto sujuu alusta loppuun asti mahdollisimman hyvin.

Meiltä tarvittaessa myös varastointipalvelu! Joskus esimerkiksi isommasta pienempään tilaan muutettaessa kaikki tavara ei sovi uuteen tilaan, mutta siitä ei välttämättä haluta myöskään hankkiutua eroon ainakaan heti. Sovittaessa autamme varastoinnissa ja kauttamme saat vuokravaraston kohtuullisen välimatkan päästä, ja luonnollisesti myös varastoitavan kuorman kuljetuksen ja siirtämisen varastoon. Palvelemme asiakkaita Pirkanmaalla. Ota yhteyttä!