Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Please leave this field empty.Muuttopalvelut Valkeakoskella

Muutto ja siivouspalvelut Valkeakoski

Nääs Muuttopalvelut tekee muutot ammattitaidolla ja laadukkaasti toimialueena Valkeakoski. Hoidamme jokaisen yksittäisen muuton samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla kattaen niin yritysmuutot, kuin myös muutot yksityisasiakkaille. Kokonaisvaltaisen muuttopalvelun lisäksi tarjoamme tarvittaessa apua myös tietyissä muuton osa-alueissa; meiltä esimerkiksi kestävät ja helposti käsiteltävät muuttolaatikot, muuttosiivous ja tarvittaessa tavaroiden varastointi vuokravarastoon.

Panostamme asiakasystävälliseen ja luotettavaan kokonaisvaltaiseen palveluun. Tämä tarkoittaa että huomioimme kaikki muuttoa helpottavat yksityiskohdat; esimerkiksi muuttoauton ammattitaitoisella pakkauksella varmistetaan muutettavan kuorman perillepääsy mahdollisimman turvallisesti ja sujuvasti.

Tarvittaessa saat meiltä myös varastointipalvelun! Usein varsinkin isommasta pienempään tilaan muutettaessa ei kaikkea tavaraa kannata siirtää uuteen tilaan, mutta siitä ei välttämättä haluta myöskään luopua. Järjestämme sopivan vuokravaraston kohtuullisen välimatkan päästä, ja autamme myös varastoitavan kuorman kuljettamisessa ja pakkaamisessa varastoon. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Valkeakoski. Ota yhteyttä niin jutellaan sinulle sopivasta ratkaisusta!