Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


  Pyydä tarjous

  Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
  Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


   Muuttopalvelut Pirkkalassa

   Muutto ja siivouspalvelut Pirkkala

   Nääs Muuttopalvelut tarjoaa ammattitaidolla kaikenkattavat muuttopalvelut Pirkkalan alueella. Palvelumme kattaa niin yritysmuutot kuin myös muutot yksityisille asiakkaille, ja hoidamme jokaisen yksittäisen muuton samanlaisella huolellisuudella ja asiantuntemuksella. Täyden muuttopalvelun lisäksi saat meiltä tarvittaessa myös esimerkiksi laadukkaat ja helposti käsiteltävät muuttolaatikot ja vuokravarastotilat. Kauttamme onnistuu lisäksi muuttosiivous.

   Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua; meille on kunnia-asia olla asiakkaillemme luotettava yhteistyökumppani. Pakkaamalla muuttoauto huolellisesti ja ammattimaisesti varmistetaan muutettavan kuorman perillepääsy mahdollisimman turvallisesti ja sujuvasti. Panostamme laadukkasti tehdyn työn lisäksi asiakasystävälliseen toimintatapaan ja sujuvaan yhteydenpitoon.

   Autamme tarpeen tullen myös tavaran varastoimisessa! Monesti esimerkiksi aiempaa pienempään tilaan muutettaessa kaikkea tavaraa ei haluta ahtaa uuteen paikkaan, muttei välttämättä myöskään luopua siitä, joten väliaikainen varastointi on hyvä ratkaisu. Meiltä kattava varastointipalvelu; järjestämme vuokravaraston kohtuullisen välimatkan päästä, autamme varastoitavan kuorman kuljetuksessa ja pakkaamisessa varastotilaan. Palvelemme asiakkaita Pirkkalan alueella – ota yhteyttä ja kysy lisää niin keskustellaan tarkemmin!