Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Please leave this field empty.Muuttoapu ja siivouspalvelu Tampereella

Muutto ja siivouspalvelut Tampere

Muutot ammattitaidolla ja laadukkaasti Tampereen alueella! Nääs Muuttopalvelut tekee niin yritysmuutot kuin myös muutot yksityisasiakkaille. Hoidamme jokaisen yksittäisen muuton samanlaisella huolellisuudella ja asiantuntemuksella ja panostamme luotettavaan ja asiakasystävälliseen palveluun. Pakkaamalla muuttoauto ammattitaidolla varmistetaan, että muutettava kuorma saadaan kuljetettua mahdollisimman turvallisesti määränpäästä toiseen. Oikeanlainen pakkausmenetelmä tekee omalta osaltaan muutosta sujuvamman, kevyemmän ja nopeamman.

Kokonaisvaltaisen muuttopalvelun lisäksi saat meiltä tarvittaessa myös apua tietyissä muuton osa-alueissa; kauttamme onnistuu esimerkiksi muuttosiivous. Meiltä saat myös kestävät ja helposti käsiteltävät muuttolaatikot, jotka helpottavat tavaran käsittelyä ja tekevät muutosta sujuvamman.

Autamme tarvittaessa myös tavaran varastoimisessa! Monesti varsinkin isommasta tilasta pienempään muutettaessa kaikkea tavaraa ei kannata siirtää uuteen paikkaan, mutta siitä ei myöskään välttämättä haluta luopua. Järjestämme vuokravaraston kohtuullisen välimatkan päästä ja autamme myös varastoitavan tavaran kuljetuksessa ja siirtämisessä varastoon. Palvelemme asiakkaita Tampereen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!