Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Please leave this field empty.Muuttopalvelut Ylöjärvellä

Muutto ja siivouspalvelut Ylöjärvi

Tarjoamme ammattitaidolla kaikenkattavat muuttopalvelut asiakkaille toimialueenamme Ylöjärvi. Palvelumme kattaa niin yritysmuutot kuin myös muutot yksityisasiakkaille. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava yhteistyökumppani, ja hoidamme jokaisen yksittäisen muuton samanlaisella ammattitaidolla ja huolellisuudella. Kokonaisvaltaisen muuttopalvelun lisäksi saat meiltä myös helposti käsiteltävät ja kestävät muuttolaatikot ja vuokravarastotilat. Kauttamme onnistuu tarvittaessa myös ammattitaidolla tehty muuttosiivous.

Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun, ja huomioimme toiminnassamme jokaisen muuttoa helpottavan yksityiskohdan. Muutettavan kuorman perillepääsy mahdollisimman turvallisesti ja sujuvasti varmistetaan pakkaamalla muuttoauto huolellisesti ja ammattimaisesti. Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi panostamme sujuvaan yhteydenpitoon ja asiakasystävälliseen toimintamalliin.

Tarpeen vaatiessa saat meiltä myös varastointipalvelun! Usein varsinkin aiempaa pienempään tilaan muutettaessa kaikkea tavaraa ei kannata siirtää uuteen paikkaan, mutta siitä ei myöskään välttämättä haluta ainakaan samantien luopua. Tällöin väliaikainen tavaran varastointi on hyvä ratkaisu. Meiltä saat kaikenkattavan varastointipalvelun; järjestämme tarvittaessa sopivan vuokravaraston kohtuullisen välimatkan päästä ja autamme myös varastoitavan tavaran kuljetuksessa ja siirtämisessä varastoon. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Ylöjärvi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!