Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


  Pyydä tarjous

  Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
  Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


   Muuttopalvelut Nokian alueella

   Muutto ja siivouspalvelut Nokia

   Nääs Muuttopalvelut hoitaa muutot laidasta laitaan ammattitaidolla Nokian seudulla, kattaen sekä yritysmuutot ja muutot yksityisasiakkaille. Panostamme laadukkaaseen ja luotettavaan palveluun, ja hoidamme jokaisen yksittäisen muuton samanlaisella huolellisuudella. Muuttoauton ammattimaisella pakkaamisella varmistetaan, että muuttokuorma saadaan vietyä määränpähän mahdollisimman turvallisesti ja sujuvasti. Myös oikeanlainen pakkausmenetelmä auttaa omalta osaltaan tekemään muutosta nopeamman ja helpomman.

   Meiltä saat tarvittaessa apua myös tietyissä muuton osa-alueissa kokonaisvaltaisen muuttopalvelun lisäksi. Kauttamme onnistuu esimerkiksi muuttosiivos. Meiltä saat myös helposti käsiteltävät ja kestävät muuttolaatikot, jotka helpottavat ja nopeuttavat tavaran käsittelyä.

   Meiltä myös varastointipalvelu! Usein suuremmasta pienempään tilaan muutettaessa kaikkea tavaraa ei ole järkevää edes yrittää siirtää uuteen tilaan, mutta siitä ei myöskään välttämättä halua luopua. Järjestämme sopivan vuokravaraston kohtuullisen välimatkan päästä ja autamme myös varastoitavan tavaran kuljetuksessa ja siirtämisessä varastoon. Palvelemme asiakkaita Nokialla – ota yhteyttä ja kysy lisää!