Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


  Pyydä tarjous

  Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
  Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


   Muuttopalvelut Kangasalan alueella

   Muutto ja siivouspalvelut Kangasala

   Nääs Muuttopalvelut tekee muutot laadukkaasti ja ammattitaidolla toimialueenamme Kangasala. Teemme niin yritysmuutot kuin myös muutot yksityisasiakkaille. Panostamme ennen kaikkea asiakasystävälliseen ja luotettavaan palveluun, ja hoidamme jokaisen yksittäisen muuton samalla ammattitaidolla. Pakkaamalla muuttoauto oikealla tavalla varmistetaan, että muuttokuorma saadaan vietyä perille asti mahdollisimman turvallisesti. Myös sopiva pakkausmenetelmä auttaa omalta osaltaan tekemään muutosta kevyemmän, nopeamman ja kaikin puolin sujuvamman.

   Kaikenkattavan muuttopalvelun lisäksi saat meiltä tarpeen vaatiessa apua myös tietyissä muuton osa-alueissa; kauttamme onnistuu erimerkiksi ammattitaidolla tehty muuttosiivous. Meiltä saat myös kestävät ja näppärästi käsiteltävät muuttolaatikot, jotka omalta osaltaan helpottavat muuttokuorman käsittelyä.

   Monesti isommasta pienempään tilaan muutettaessa kaikkea tavaraa ei kannata tai ole edes mahdollista siirtää uuteen paikkaan, mutta siitä ei myöskään haluta välttämättä luopua. Tarjoamme kaikenkattavan varastointipalvelun, joka kattaa vuokravaraston järjestämisen kohtuullisen välimatkan päästä, sekä tietenkin varastoitavan tavaran kuljetuksen ja pakkaamisen varastoon. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Kangasala. Ota yhteyttä!